عسل کد: 39

استان کردستان به واسطه ی دارا بودن پوش گیاهی انبوه و بسیار متنوع که عموما گل هاو گیاهان دارویی و طبی نیز می باشند در زمینه تولید شهد یاعسل ،گرده گل ،بره موم و ژل رویال یکی از بهترین و مهمترین تولیدکنندگان در سطح جهان محسوب می شود

هرچند امروزه در بعضی از مناطق دنیا عسل تک گل با خواص محدود را تولید و عرضه می کنند اما عسل تولیدی مناطق کردستان به واسطه تنوع گیاهی چند هزار گونه ای عسلی متمایز از دیگر نقاط دنیا برای مصرف کننده به ارمغان آورده است .

عسل کد39  یا (کد ویژه) عسلی است صد در صد طبیعی با خاصیت داروی چند برابر آن هم به دلیل تعداد کوچ بالای این زنبورستان می باشد و با درنظر گرفتن اینکه در هر منطقه چند نمونه شهد متفاوت تر نسبت به منطقه ی قبلی جمع آوری شده و به عسل اضافه شده باشد باعث تنوع شهد و ارزش غذایی بالای این محصول شده است

در اینجا سعی شده است که تعدادی از گل های غالب در منطقه کردستان معرفی شوندهرچند که تنوع انها بسیار بیشتر می باشند .شما مصرف کننده گان گرامی می توانید عکس ،نام گل و گیاهان ،مقدارشهد دهی و گرده دهی در ادامه مطالب مشاهده بفرمایید.

نام گل ها :گون گز ، گون سفید ،آویشن ،اسپرس علوفه ای ،بلاخور،خوشک ،مرزنکوش ،شکر تیغال ،گوش بره ،تلخه ،پونه ،سماق ،بادرنج ،پنیرک، ریش قوش ،تاج خروس ،زنگوله ای – سوزن چوپان – سیاه کینه – چشم گربه ای زرد- گزنه – گل گاوزبان خار مریم – ختمی –گون سیاه –چای کوهی – پیاز وحشی –باریچه –نعنا چمنی –گلرنگ زرد – ازمک – کاکوئی کوهی –کنگر وحشی و خوراکی – فراسیون – چویل جاشیر –شبدر-گل گندم –

تعداد کوچ درسال: 10 کوچ در مناطق مختلف از کوهستان های کردستان

تعداد کوچ زنبور در زمان شهد دهی: بیش از هشت کوچ  در مناطق مختلف کوهستان های کردستان

فاصله از مناطق کشاورزی وباغات : در دوران شهد دهی دور از دسترس مناطق کشاورزی (بیشتر از 10 کیلومتر ) و استقرار در مناطق بکر کوهی

سابقه بیماری : خیر

نمونه آزمایش عسل کد 39

AN-FR-1

نتایج آنالیز عسل متعلق به : عسل ملکه              شهرستان: سنندج     نمونه بردار:-

تاریخ تحویل:   01/06/97               تاریخ صدور: 20/06/97

ملاحظات توجه نمونه آزمایش

 

رنج قابل قبول فاکتور مورد آزمایش ردیف
13/01 13 الی 19 ندیس­رفراکسیون (درصدرطوبت) 1
80/00 حداقل 65 قندهای احیاء کننده (درصد) 2
85/1 حداکثر 5 ساکاروز (درصد) 3
منفی عسل مصنوعی و گلوکز تجارتی 4
5/00 حداقل 3/5 PH 5
32/11 حداکثر 40 اسیدیته (میلی­اکی­و الان درکیلوگرم) 6
دارد کیفی

 

فعالیت دیاستازی عسل 7
1/18 حداقل0/9 نسبت فرکتوز به گلوکز 8
0/2 حداکثر 0/6 مواد معدنی (خاکستر) درصد 9
ندارد کیفی هیدروکسی متیل فورفورال 10
عسل بایستی عاری از هر گونه آلودگی از این دست باشد باقیمانده سموم دفع آفات، نباتی و یا مواد داروئی 11-