توضیحاتی درباره عسل طبیعی

عسل طبیعی علاوه بر شیرینی خاص، دارای مزه و طعم ویژه ای است که با چشیدن آن می توان تفاوت آن را با عسل تقلبی کاملا احساس کرد  عسل طعمی مانند گلاب دارد و طعمی مشابه طعم گل می دهد. باتوجه به نوع گل و گیاهی که زنبور عسل از آن تغذیه می کند طعم عسل هم فرق می کند و عسل هایی که تقلبی باشند این طعم و مزه را ندارند و می توان گفت که فقط یک مزه شیرین می دهند و هیچ عطر دیگری ندارد. عسل طبیعی هرگز فاسد نمی شود و جهت نگهداری آن احتیاجی به یخچال نیست در واقع عسل طبیعی تنها غذایی است که استفاده از آن باعث نابودی چرخه طبیعت نمی شود.

عسل طبیعی خواص درمانی و دارویی زیادی دارد از جمله: کمک به رفع آلرژی، تقویت انرژی بدن، تقویت حافظه، کاهش سرفه، بهبود خواب، رفع شوره سر،رفع تبخال،بازیابی رطوبت پوست، رفع رفلاکس اسید معده، گوارش بدن، درمان آکنه، عفونت های قارچی و … اشاره کرد.

موم زنبور عسل فرآورده ای پیچیده و حاوی بیش از 300 نوع ماده است که از لحاظ ترکیب شیمیایی مشابه چربی هاست اما غنی تر و متنوع تر. بخش عمده ساختار شیمیایی موم زنبور عسل از استرهای اسیدهای چرب و الکل های بلند زنجیر با وزن مولکولی بالاست و ترکیبات هیدروکربن نیز در آن وجود دارد. دستگاه گوارش انسان قادر به هضم و جذب موم نیست و موم خورده شده دفع می گردد در واقع چون موم یک فرآورده خنثی است بدون هیچ فعل و انغعالی از دستگاه گوارش انسان عبور می­کند. موم حاوی مقدار کمی آب، کاروتنوئید ها که نقش آنتی اکسیدانی مهمی دارند و نیز مواد معطر و مواد معدنی مورد نیاز بدن و مواد خارجی گرانبهای دیگری هم چون بره موم و گرده گل است.

موم به علت دارا بودن بره موم و نیز دیگر ترکیبات مفید دارای اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی می باشد. جویدن موم زنبوری موجب تمیزی فضای دهان می گردد. به علاوه به افراد سیگاری در ترک این عادت کمک می کند.  موم و عسل برای تقویت لثه، بهبود ترشح بزاق، تولید اسید معده و تحریک سوخت و ساز مفید است. جویدن موم و عسل برای پاک کردن راه های بینی و حلق و نیز کمک به تنگی نفس توصیه می شود.جرم­های دندان­ها را از بین می برد و لثه ها را محکم می کند. نتایج تحقیقات پژوهشگران نشان می دهد، مصرف موم عسل برای پیشگیری از ایجاد پوسیدگی و پلاک دندانی و نابودی میکروب های ایجاد کننده آن سودمند است همچنین موم حاوی ویتامین A می باشد که می تواند با ایفا نمودن نقش آنتی اکسیدانی نیز به سلامت بدن و بالا بردن سیستم ایمنی بدن کمک نماید چرا که آنتی اكسیدان ها موادی هستند كه با خنثی كردن مواد زیانبار در بدن، در جلوگیری از بروز بیماری ها و انواع سرطان، اهمیت بسزایی دارند. از طرف دیگر مصرف عسل همراه با موم برای بیماران گوارشی مفید است و می تواند به رفع ناراحتی های معده ای- روده ای کمک نماید. موم در بیماری های مفاصل بسیار موثر است چون دارای خواص ضد التهابی، ضد دردی، ترمیمی، جذبی و حساسیت زدایی است به طوری که به طور گرم کننده موضعی بر مفاصل آسیب دیده استفاده می گردد.

موم زنبور عسل به طور گسترده در درمان بیماری های پوستی به عنوان یک ماده باکتری کش طبیعی و برای مداوای التهابات پوستی، سوختگی ها و زخم ها و نیز تحریک رشد بافت ها بکار می رود و می تواند به عنوان جزیی از فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی نیز استفاده گردد به علاوه موم با دارا بودن ویتامین A اثرات مطلوبی بر قسمت های آسیب دیده دارد و موجب کمک به ترمیم آن ها می گردد.

لازم به ذکر است که عسل های موم دار عسل ملکه کردستان کاملاً طبیعی و ارگانیک بوده و در پروسه تولید و بسته بندی و نیز نگهداری ان ها از هیچ نوع ماده ی شیمیایی و سمی استفاده نشده است و شما مصرف کننده عزیز می توانید با خیالی آسوده از محصولی سالم، صد درصد طبیعی و ارگانیک استفاده نموده و لذت ببرید چرا که سلامتی خوشمزه است.

به طور کلی، واژه عسل (Honey) به معنی ماده شیرین طبیعی تولید شده توسط زنبورها از شهد گیاهان است. شهد ماده­ی قندی تولیدی و تراوش شده توسط غدد خاصی است که اندام­های شهدساز خوانده می­شوند. شهد جمع آوری شده توسط زنبورهای عسل داخل سلول هایی ذخیره می گردد که به این نوع عسل اصطلاحاً شان گفته می شود قبل از اختراع اکستراکتور (دستگاه استخراج­کننده عسل)، عسل فقط در داخل شان ها به فروش می رسید به عبارت دیگر عسلی که داخل سلول های شان ذخیره شده باشد. با به کار گیری این وسیله به منظور بالا بردن تولید، سهولت عرضه کردن آن به خریداران در امر تولید، و ذائقه مشتری بسته بندی و توزیع عسل به سمت عسل تصفیه شده گرایش پیدا کرده و امروزه اکثر مردم تصورشان از عسل، همان عسل تصفیه شده است که امروزه به صورت مایع به فروش می رسد که به آن عسل زلال نیز گفته می شود. این عسل پس از استخراج از اکستراکتور و مراحل تصفیه و رس گیری بسته بندی می گردد. اکستراکتور شامل محفظه­ای است که توسط نیروی گریز از مرکز عسل را از شان جداسازی می­کند این عملیات در اتاقک­های خاصی انجام می­­شود که در آن­ها امکان گرم­کردن  وجود دارد. عملیات استخراج باید به نحوی اجرا شود که در نهایت، خالص سازی عسل در حد مطلوب حاصل شود و هدف نهایی این عملیات حذف قطعات موم و حباب­های هوا  با کمترین تاثیر منفی بر ویژگی­های سلامتی­بخش عسل می­باشد که ممکن است در ضمن عملیات استخراج با عسل مخلوط شده باشند. در انجام این مراحل کنترل دما پارامتر بحرانی می باشد که خوشبختانه عسل ملکه کردستان با دارا بودن گرمخانه های سنسور دار و ایزوله و نیز رس گیرهای اتوماتیک توانسته است به راحتی این فاکتور را کنترل نموده و عسلی سالم، تازه، با کیفیت و با رایحه ای دلپذیر برگرفته از طبیعت بکر و زیبای کردستان را در اختیار مشتریان عزیز قرار دهد.

عسل زلال و خالص به آسانی و سریع وارد بدن انسان می شود و انرژی و مواد مغذی آن به سرعت آزاد شده و به افزایش سطح انرژی بدن چه در حالت نرمال و چه در افراد مبتلا به بیماری یا بعد از فعالیت فیزیکی سخت و یا فشار های عصبی – روانی کمک می کند. گلوکز، فروکتوز و دیگر مواد موجود در عسل فعالیت سیستم عصبی را کنترل می کنند، اثرات آرامش بخش ایجاد می کنند، خواب و حافظه را بهبود می بخشند، حالت اعصاب و روان را طبیعی می کنند و همچنین آستانه خستگی فیزیولوژیک را بالا می برند. مواد معدنی موجود در عسل زلال بخوبی در فرآیندهای فیزیولوژیک بدن شرکت می کنند. آهن آن سطح طبیعی هموگلوبین خون را حفظ می کند و در فرآیند تگثیر گلبول های قرمز شرکت دارند. آنزیم های  موجود در عسل زلال به راحتی در گوارش روده ای – معدی شرکت می کنند. منوساکارید ها، اسیدهای امینه، اسیدهای آلی، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در عسل زلال فعالیت های سوخت و سازی بدن را کنترل می نمایند و اثرات مثبتی روی سیستم قلبی عروقی دارند. بطور کلی عسل نوعی ماده مرکب طبیعی است که توسط زنبور های عسل از شهد گل ها ساخته شده و گوارش آن آسان است و مجموعه عسل ملکه کردستان توانسته است که عسل زلال و شفاف طبیعی را با بالاترین کیفیت و حفظ مواد مغذی در بهترین بسته بندی به دست شما مصرف کننده عزیز برساند.

 

عسل رس بسته طبیعی همانطور که از نامش پیداست در دسته ی محصولات ارگانیک و طبیعی ما قرار گرفته است که باتوجه به نوع بسته بندی ظرفی که دارد و باتوجه به وزن و اندازه ای که دارد مشتریان بسیار زیادی دارد اما باید به این موضوع هم توجه داشت که باتوجه به طبیعی بودن عسل و رس آن قیمت آن نسبت به سایر محصولات فروشگاه به ویژه عسل های تغذیه ای بیشتر می باشد. عسل رس بسته ی طبیعی در بسته های یک کلیو گرمی و نیم گرمی قرار دارد.